Rozvoral (SPD): Odmítáme jakoukoli formu povinné solidarity ve věci přerozdělování imigrantů!

02.04.2021 8:33

Evropská unie před sebou dlouhodobě tlačí problém imigrantů, kteří nepolevují v úsilí dostat se do některé z evropských zemí.

Rozvoral (SPD): Odmítáme jakoukoli formu povinné solidarity ve věci přerozdělování imigrantů!
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Dá se spíše očekávat, že vzhledem k teplejším měsícům se budou jejich počty zvyšovat. Imigranti zde chtějí žít ze štědrých sociálních dávek a šířit islámskou ideologii.  

Hnutí SPD rezolutně odmítá přijímat a následně pomocí finančních pobídek začleňovat nelegální imigranty do naší společnosti. Odmítáme každý nátlak Evropské unie, která chce tyto imigranty mít ve všech unijních zemích. Zásadně také odmítáme, aby u nás byla šířena nenávistná, netolerantní, velice násilná a ženami opovrhující islámská ideologie, která má ve svých vyznavačích i stoupence tzv. Islámského státu, za kterými stojí velké množství teroristických útoků a mnoho nevinných obětí.

Jak postupovat proti nelegálním imigrantům, připlouvajícím do jihoevropských zemí Evropské unie, jednali minulý týden v Aténách ministři vnitra pětice středomořských zemí EU. Požadují, že všechny státy unie by se měly podílet na následném přerozdělení imigrantů do všech unijních zemí. Tento jejich požadavek podpořila evropská komisařka pro migraci Ylva Johanssonová, která v této době navštívila ostrov Lesbos, na kterém se budují i proti vůli místních obyvatel nové uprchlické tábory, na což EU vyčlenila víc než čtvrt miliardy eur. Eurokomisařka Ylva Johanssonová při návštěvě uvedla, že je důležité, aby se evropské země co nejdříve shodly na nových migračních pravidlech.

Evropská komise loni navrhla, aby v krizových situacích mohl Brusel členským zemím nařídit převzetí určitého počtu imigrantů nebo zařídit jejich návrat do zemí původu. Návrh počítá s tím, že pokud stát imigranta z přetížených zemí EU či zachráněného na moři přijme, dostane každá země na každého imigranta příspěvek 10.000 eur (okolo čtvrt milionu korun). Takže si umí každý spočítat, kam půjde značná část unijních peněz. Když to naopak některá země odmítne, bude muset zařídit návrat těchto imigrantů do jejich země na vlastní náklady.

Hnutí SPD zásadně odmítá jakoukoli formu povinné solidarity a začleňování nelegálních imigrantů do naší společnosti, a také proto jsme pro vystoupení České republiky z Evropské unie a to na základě vyhlášeného referenda.

Převzato z profilu politika.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice