Rozvoral (SPD): Peníze slušným, ne parazitům

12.10.2017 14:16

Různé sociální dávky jsou každoročně nejvyšší položkou státního rozpočtu a pravidelně se rok co rok navyšují, což je pro budoucnost našeho státu neúnosné.

Rozvoral (SPD): Peníze slušným, ne parazitům
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Při podpoře mladým rodinám s dětmi je proto potřeba nastolit úplně jiný sytém podpory. Je třeba jít cestou daňových slev a rodinám se třemi a více dětmi, kde alespoň jeden z rodičů pracuje a má čistý trestní rejstřík odpustit daň z příjmu. Na druhé straně je třeba odmítnou vyplácení sociálních dávek práceschopným rodičům, kteří nemají čistý trestný rejstřík, dlouhodobě nepracují a tolerují svým dětem neomluvené hodiny ve škole. Tito nepřizpůsobiví občané se nám smějí do očí a na současném štědrém a bezpracném sociálním systému parazitují.

Mít děti nesmí být luxusem, jak se to děje v současné době. Děti vychovávané v tradiční rodině jsou budoucností pro tuto zemi a základem jejich bezpečné výchovy. Tradiční rodina je základem státu a má pro něj nezaměnitelný význam. Udržuje vlastní kulturu, zvyky a tradice, což jsou hodnoty pro udržení jazyka a národa jako takového.

Narozené děti jsou také zárukou stability průběžného důchodového systému, který by měl do budoucna preferovat řádnou výchovu dětí a tím do důchodového systému umožnit takto smýšlejícím lidem odvádět menší množství prostředků než lidem, kteří děti mít nebudou, nebo je nebudou řádně vychovávat. Tento sytém by tak motivoval mladé lidi k zakládání tradičních rodin, které by produkovaly děti a řádně je vychovávaly.

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…