Rozvoral (SPD): Prý se na nás žádní uprchlíci nevalí!

08.07.2015 5:31

Toto pronesl europoslanec za nula devítku Jaromír Štětina s tím, že je to poměrně silná a uměle vyvolávaná hysterie, na kterou již skočila i některá česká média.

Rozvoral (SPD): Prý se na nás žádní uprchlíci nevalí!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Tento europoslanec k tomu nezapomněl podotknout, že za strašením uprchlíky stojí Rusko, kterému to hraje do karet. „Vítr vane z východu, poněvadž poslední šlágr tajných služeb Ruské federace je zdůrazňování, že my pravoslavné Rusko, my tu Evropu před tím přívalem muslimů zachráníme,“ přímo řekl Štětina, od něhož se ale něco takového dalo čekat. To by snad ani nebyl on, pokud by si do Ruska nerýpl.

No tak to vidíte, místo, aby nám pan europoslanec sdělil nějaké řešení nastalé imigrantské krize v Evropě, vypadnou z něj takové bláboly. I když u něj se není čemu divit, jelikož většinou, jak otevře svá ústa, padají z nich pouze a jen protiruská moudra, nad kterými opravdu zůstává rozum stát.

Je mi hanba za to, že nás takoví lidé, jako je pan Štětina zastupují v Evropském parlamentu, jelikož ten člověk nehájí zájmy České republiky a českých občanů, nýbrž jen a stále dokola straší Ruskem.

Jsem přesvědčen o tom, že pokud to takto půjde dál a Evropská unie společně se Spojenými státy budou dělat všechno proto, aby na základě zbrojařského kšeftu a následnou solidárností obohacovaly naši kulturu muslimskou imigrací, přijde doba, ve které budeme moc rádi za to, že nějaké Rusko vůbec existuje (k tomu podotýkám, že nejsem žádný rusofil a příznivec Putina). Myslím si, že právě ohledně existence známých islámsko-teroristických organizací bychom s Ruskem měli spolupracovat na tom, abychom byli připraveni, se v budoucnu těmto radikálům bránit a nedovolit jim, aby podle jejich plánu, který se nazývá džihád (svatá válka proti nemuslimům), ovládli celý svět. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…