Rozvoral (SPD): Velmi nás těší zájem občanů o politiku prosazovanou hnutím SPD!

05.09.2023 16:03 | Komentář

SPD je již druhé volební období zastoupeno jako politické vlastenecké hnutí v Poslanecké sněmovně. Vycházíme z našeho programu, který cílí na všechny naše slušné občany, pracující rodiny, mladé rodiny s dětmi, seniory a zdravotně postižené občany.

Rozvoral (SPD): Velmi nás těší zájem občanů o politiku prosazovanou hnutím SPD!
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Hnutí SPD bude vždy prosazovat takovou politiku, ze které budou profitovat všichni naši občané a prosperovat Česká republika. Jsme velmi znepokojeni tím, jak si počíná vládní pětikoalice v čele s předsedou vlády Petrem Fialou. Tato vláda činí taková opatření, které snižují životní úroveň občanů České republiky, kdy většina z nich má problémy vyjít se svými financemi v rámci svých domácností, a stále roste jejich počet závislých na sociálních dávkách. Dnes dospěla situace do takového stavu, že vládě Petra Fialy už nedůvěřuje drtivá většina občanů a žádá změnu. 

Jsme připraveni se podílet na příští vládě a hájit zájmy všech lidí, vycházeje z programu hnutí. Ve svém úsilí představovat náš program nepolevujeme a velmi nás těší zájem občanů, což nám potvrzuje jejich účast na našich demonstracích, besedách s poslanci konaných v rámci celé republiky, a také množství podpisů na peticích, které mají možnost občané podepsat u petičních stánků SPD.

Nejbližší demonstrace s názvem „LIDÉ PROTI VLÁDĚ“ je plánována na čtvrtek 21. září 2023 od 16 hodin na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích. Vystoupí zde vrcholní představitelé hnutí SPD v čele s předsedou hnutí Tomiem Okamurou a celá řada hostů. Lidé zde budou mít možnost podepsat petici občanů České republiky za demisi vlády Petra Fialy. Mezi další akce hnutí SPD patří pořádání petičních stánků, kde občané mohou tuto petice podepsat, jako tomu bylo například v sobotu v Nymburce při nymburském posvícení.

Zmíním ještě besedy s občany, o které je též velký zájem. V rámci Středočeského kraje se tento měsíc bude beseda konat 19. září 2023 od 17 hodin v Hudebním sále Domu kultury v Mladé Boleslavi, kde vystoupí poslanci R. Rozvoral, O. Černý a J.Foldyna. Další beseda proběhne dne 20. září 2023 od 16:30 hodin v hotelu Theresia v Kolíně, kde vystoupí poslanci R. Rozvoral, O. Černý a europoslanec I. David. Občané se budou moci zeptat na vše, co je zajímá. Hlavními tématy bude hanebné selhání Fialovy vlády, proč šetří vláda na důchodcích, nehorázné zdražování potravin, zvyšování daní a úpravy DPH, neuvážené zelené šílenosti a další aktuální věci, které všechny trápí.

Pro hnutí SPD jsou naši občané na prvním místě a vždy budou. V hnutí SPD sliby plníme a velmi si vážíme přízně občanů. Děkujeme.

Převzato z profilu politika.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

12:06 Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

Slavnostním poklepem na základní kámen byla v úterý 23. dubna 2024 zahájena 6. etapa výstavby zanádr…