Rozvoral (SPD): Výzva, která nemá obdoby – ubytujte u sebe imigranty!

16.08.2016 9:10

Francouzská vláda začala prostřednictvím ministryně pro bytovou politiku zoufale vyzývat svou veřejnost, aby pomohla s ubytováváním imigrantů a to vzhledem k tomu, že jsou již kapacity azylových center naplněné.

Rozvoral (SPD): Výzva, která nemá obdoby – ubytujte u sebe imigranty!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Paní ministryně zároveň dodala, že ubytování se týká jen těch lidí, kteří již mají udělen azyl. A výzvu k veřejnosti doplnila také slovy o občanské angažovanosti. Proti výzvě se ihned postavil místopředseda Národní fronty Florian Philippot, který na svůj Twitter uvedl: „Krok Emmanuelly Cosseové týkající se uprchlíků potvrzuje nebezpečnou cestu, na kterou nás vedou loutky Bruselu, jež nás táhnou ke dnu.“

Na tomto zoufalém kroku francouzské vlády je vidět, kam až to nezodpovědná politika Evropské unie dotáhla. Multi-kulti politici začínají být bezradní a mám takové nepříjemné tušení, že pokud necháme dále vládnout nezodpovědné a lehce ovládnutelné politiky, kteří se neštítí ničeho, bude ještě hůře a to si nemůžeme v žádném případě dovolit.

Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) udělá společně s největšími vlasteneckými parlamentními stranami Evropy sdružené v hnutí Evropa národů a svobody (ENF) pod vedením předsedkyně francouzské Národní fronty (FN) Marine Le Pen maximum pro to, aby se v Evropě nastolila přímá demokracie a aby evropské státy spolu spolupracovaly jako svobodné a suverénní země bez diktátu EU, které budou mít své hranice, měnu, rozpočet, zákony a samy si budou rozhodovat o své politice, ekonomice, kultuře a společenských tradicích. 

Převzato z profilu na PL.cz.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

12:05 Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

Moravskoslezský kraj opět podpořil slevové karty pro seniory a rodiny s dětmi. Senior Pas a Rodinné …