Rozvoral: Víkendová tragédie ve Středomoří

21.04.2015 14:31

Je mi velice líto všech životů, které uhasly při víkendové tragédii afrických uprchlíků ve Středomoří a ti, kteří to způsobili, by měli udělat maximum pro to, aby k podobným událostem přestalo docházet.

Rozvoral: Víkendová tragédie ve Středomoří
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Její příčinou je samozřejmě mimo vidiny lepšího života také válečná politika o ropu a o válku samotnou z důvodu toho, aby někdo vydělal na armádních dodávkách. Je totiž zřejmé, že se jedná o životy lidí, kteří se snaží prchat do Evropy ze zemí, které někdo bombarduje, nebo kam prodává zbraně. Tato politika je velice krátkozraká a způsobuje ohromné problémy nejen lidem, kteří se snaží prchat ze svých domovů, jelikož se cítí ohroženi na životech, ale i těm, kteří jim potom pomáhají, aby vůbec přežili.

Evropa nemůže a není schopna pojmout takovou masu přestěhovalců, která se v současné době na starý kontinent valí také s vidinou lepšího života. Z posledních zpráv se dozvídáme, že se v současné době potápějí ve Středozemním moři další a další lodě. Je potřeba zastavit obchodníky, kteří za těžké peníze nabízejí Afričanům převoz loděmi do Evropy, jelikož ty zajímá pouze a pouze kšeft, lodě nepřiměřeně přetěžují a je jim úplně jedno co se s těmi lidmi na otevřeném moři stane.

Není možné, aby Evropa absorbovala tolik osob, kteří se snaží vyřešit svou kritickou životní situaci tím, že emigrují. Je potřeba, abychom těmto lidem pomáhali v jejich rodných zemích a zabránili tomu, aby vůbec lodě, na které je obchodníci s jejich životy za určitý obnos vezmou, vypluly! 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Rozvoral - profil

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…