SPR-RSČ: Zbabělá Evropa se stále více krčí před invazí mohamedánů

13.03.2017 13:34

Troufalost budovatele obnovené Osmanské říše Erdogana stále roste. Naposledy vyhrožoval Nizozemí odvetou a trestem za to, že na své území nevpustili tureckou ministryni.

SPR-RSČ: Zbabělá Evropa se stále více krčí před invazí mohamedánů
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Jako bychom my všichni museli byli jeho poddanými. Tváří v tvář takové aroganci však nepřichází z Evropy adekvátní reakce. Naopak zbabělost Evropy a Evropanů stále roste. A za zbabělostí přijdou ústupky a v patách jim pád Evropy.

Na Slovensku, které bylo možné dosud považovat v postoji k přivandrovalcům za celkem radikální zemi, i když ne tolik jako Maďarsko, začíná převládat defétismus.

Posledním příkladem je zrušení vysílání dokumentu o bitvě s armádou Osmanské říše před Vídní. Tato bitva, která proběhla 11. a 12. září 1683 ukončila druhé obléhání Vídně na počátku velké turecké války a byla jednou z klíčových událostí válek mezi křesťanskou Evropou a Osmanskou říší. Předznamenala ukončení turecké expanze do střední Evropy a pád Osmanské říše.

Je to historická událost, důkladně zaznamenaná, žádná báje a pověst. Podle mínění vedení Slovenské televize by však uvedení dokumentu urazilo cítění muslimů a Turků.

Nedovedu si vůbec představit, že by takovéto ohledy vůbec Turky, jakéhokoliv muslima nebo tureckého diktátora napadly. Turci zvyšují svoje požadavky a Evropa couvá.

Bůh ochraňuj Evropu. To ano, ale zároveň platí, člověče pomoz si a Bůh ti požehná.  

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.