STAN: Stanovisko pražské organizace ke kauze obsazování městských firem

07.03.2017 15:46

Pražská organizace STAN zaslala dopis koaličním partnerům (jednak partnerům v Trojkoalici, tedy KDU-ČSL a Straně zelených, jednak partnerům na magistrátu, tedy ANO a ČSSD), ve kterém odmítá lživou kampaň opozice.

STAN: Stanovisko pražské organizace ke kauze obsazování městských firem
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

STAN ujistil své partnery, že je připraven projít jméno po jménu lidí nominovaných pražskou organizací STAN do orgánů pražských městských firem a jednoznačně prokázat, že STAN nominoval odborníky s prokazatelnou zkušeností v daném oboru a to čistě na základě rozhodnutí pražských orgánů hnutí. E-mail citovaný ČRo prokazatelně neměl žádný dopad na rozhodování pražské organizace STAN a byl účelově dezinterpretován.

Pražská organizace STAN opětovně odmítá, že by její rozhodování ovlivňoval kdokoliv zvenčí. Zároveň má za to, že lživá a štvavá kampaň ze strany TOP 09 není hodná tzv. konzervativní strany a chápe ji jako reakci na rozhodnutí, že STAN nebude prodlužovat spolupráci s TOP 09.

Hnutí STAN nemá co skrývat a je proto připraveno vše vyjasnit v rámci koaličního jednání, které požaduje svolat co nejdříve.

STAN Praha

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…