Šance pro Příbram bude působit samostatně

29.10.2014 18:14

Volební uskupení Šance pro Příbram bude v novém pětadvacetičlenném městském zastupitelstvu působit samostatně jako svébytný subjekt. Se svými třemi mandáty se bude snažit získávat podporu od ostatních zastupitelů pro naplňování volebního programu, který vytvořilo ve spolupráci s Příbramáky. Zůstává i u svého původního ústředního claimu Vrátíme městu úsměv.

Šance pro Příbram bude působit samostatně
Foto: Šance pro Příbram
Popisek: Šance pro Příbram

„Ten se ale může vrátit jedině s řešením každodenních problémů obyvatel města, jako je vysoká nezaměstnanost, nespravedlivé rozdělování peněz města na podporu sportu, kultury i spolkové činnosti nebo zanedbaná infrastruktura pro aktivní trávení volného času,“ uvedl lídr Šance pro Příbram Vladimír Král. „Mezi naše priority patří výrazné oživení společenského i kulturního života ve městě a podpora školství,“ dodal.

Šance pro Příbram bude ve městě i v městském zastupitelstvu spolupracovat s každým, kdo bude mít chuť a potřebu prosazovat její volební program, který je zveřejněný na www.sancepropribram.cz. „Nové vládní strany v Příbrami, ANO a TOP 09, chtějí být nositeli změny v atmosféře ve městě, což samozřejmě vítáme. Uvidíme, co konkrétního si pod tím představují. Zatím jsme se toho moc od nich nedozvěděli,“ podotkl Vladimír Král. „Pan Vařeka ale po volbách uvedl, že cíle a program ANO se s devadesáti procent shoduje s námi. To dává pozitivní perspektivu. Uvidíme, jak bude vypadat programové prohlášení nového vedení města,“ uvedl.

Šance pro Příbram chce být i nadále velmi aktivní v komunikaci s obyvateli města, a to nejen přes své tradiční informační kanály – webové stránky a facebookový profil – ale i formou setkáváních v ulicích Příbrami, v kavárnách a hospůdkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice