Šarapatka (BPP): Úsvitu spadla maska z tváře

25.02.2016 9:08

Minulou sobotu se Úsvit znovu přejmenoval. Tentokrát na Úsvit s Blokem proti islámu. Maska definitivně spadla. Už žádná přímá demokracie, ale Konvička a jeho rasistické hnutí.

Šarapatka (BPP): Úsvitu spadla maska z tváře
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Ing. Mgr. Milan Šarapatka PhD.

Už tady byl Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury, potom přišel Úsvit přímé demokracie bez Okamury, po puči proti Okamurovi se z něj stal Úsvit –Národní koalice (rozuměj s Bártou a jeho exVěcmi veřejnými) a nyní konečně Úsvit s Blokem proti islámu docenta Konvičky.  Úsvit tak de facto přivedl do Sněmovny tu nejxenofobnější, nejpopulističtější a nejrasističtější formaci na české politické scéně. Její vůdce by muslimy, dle vlastních slov, mlel do masokostní moučky. Tak proti téhle partě byl i Sládek a jeho holohlaví „bojs“ jenom slabý čajíček.

A to možná ještě ani není všechno. S kým se asi Úsvit spojí příště, aby si jeho zbylí poslanci  zachovali alespoň iluzi, že se ve Sněmovně udrží? Napadá mě třeba Ku-Klux-Klan případně jeho česká kopie, White Power. Moc by jim to spolu slušelo.

A možná nejsem ani tak daleko od pravdy. Ve stejné době, kdy před pár týdny Úsvit „hostil“ na Hradčanském náměstí Pegidu,  jsem byl totiž na Kampě na Masopustu. Neodolal jsem ale, abych se před začátkem téhle sešlosti nešel na Hradčanské náměstí podívat.

Podium pro řečníky postavené před hlavním vchodem do Hradu, hradní brána zavřená na sto západů a za ní přikrčená hradní stráž, připravená bránit svého prezidenta s nasazením života. Před bránou skupiny totálně dezorientovaných turistů, nechápajících proč kvůli křičícímu davu nemohou navštívit tak světoznámou pamětihodnost, jakou je Pražský hrad.

A okolo podia a v jeho nejbližší blízkosti pár desítek nabušených „pořadatelů“ s logem Úsvitu a s rukama významně založenýma na prsou. Šel z nich fakt strach!

Nedivím se proto, že od nich provokující  „sluníčkáři“ následně dostali pořádný výprask.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

12:12 Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

Udržitelnější výrobky, které bude možné po rozbití opravit, a až doslouží, dočkají se recyklace. To …