Schillerová (ANO): Vláda se semkla, aby skandál vyseděla

10.07.2022 15:40 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k veřejnému vystupování ministra vnitra za hnutí STAN Víta Rakušana

Schillerová (ANO): Vláda se semkla, aby skandál vyseděla
Foto: Archiv Aleny Schillerové
Popisek: Předsedkyně poslaneckého klubu ANO Alena Schillerová

Premiér rezignoval, odchází z pozice předsedy své strany a na podzim, kdy bude vybrán jeho nástupce, končí také jako premiér. Logický a jediný možný krok po několika skandálech jeho kabinetu. Ten poslední byl moc i na jeho vlastní ministry, kteří tak začali hromadně z vlády odcházet.

Spadla vám brada? Ne, opravdu to není tak, jak to vypadá. To jsou události posledních dnů ze Spojeného království, kdy Boris Johnson oznámil svoji rezignaci.

Mezitím český ministr vnitra, jehož strana způsobila za poslední půlrok již několikátou kauzu v řadě, oznamuje, že neodstoupí a následně si ve Sněmovně stoupne za řečnický pultík a začne kázat a moralizovat všechny, kteří mají jiný názor. Jindy si zase tento ministr vnitra stoupne na střechu a způsobem, ze kterého běhá mráz po zádech, zastrašuje svým vzkazem.

Ano, ten ministr vnitra a zároveň předseda hnutí, které nás všechny zásobuje bizarnostmi jak ze čtvrté cenové skupiny. I ten poslední skandál nebyl pro jeho předsedu vlády moc. A tak se celá vláda, jako jeden muž, semkla okolo ministra vnitra a jeho hnutí, aby skandál vyseděla.

Pane Rakušane, pane premiére Fialo, mám pro vás také jeden vzkaz, není sice ze střechy, ale na to my nehrajeme. Prostě NEVYSEDÍTE!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

12:12 Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

Konec problémům s opožděnými platbami. To si europoslanci slibují od nové směrnice, kterou schválili…