Seďa (ČSSD): Podpora a zlepšení života občanů města

25.09.2018 14:57

Občané s trvalým pobytem v Uherském Hradišti financují veřejné služby ze svých daní, a proto je třeba je podpořit. Máme jasný a reálný plán, jak na to.

Seďa (ČSSD): Podpora a zlepšení života občanů města
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Bývalý poslanec Antonín Seďa (ČSSD)

Naší dlouhodobou je zlepšení života občanům města, kteří ze svých daní financují veřejné služby. Zároveň trpí zhoršeným životním prostředím a dopravní zátěží ve městě. S tím souvisí i negativní demografický vývoj, na který zodpovědní komunální politici musejí reagovat.

Chceme obnovit výstavbu městských bytů, zejména pro mladé a seniory. Bylo by dobré, ve spolupráci s bytovými družstvy, obnovit družstevní bytovou výstavbu.

Chceme nejen finančně podpořit obyvatele města s trvalým pobytem, ale zároveň hodláme motivovat občany města k cestám s MHD. Proto zavedeme zlevněné jízdné MHD, kdy občané ušetří 500 Kč ročně. Zvýšíme finanční příspěvek na narozené dítě ve městě. Uvažujeme o snížení či zrušení poplatků za psy a o zvýhodnění separace sběru TKO.

Chceme více zeleně a méně betonu ve městě, zlepšíme péči o zeleň a zvýšíme investice k ochraně a k obnově vodních zdrojů i k využití dešťových vod ve městě. Je třeba realizovat dopravní stavby, důležité pro rozvoj města a potřebné ke snížení dopravního zatížení.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce