Seďa (SOCDEM): Politická blbost kvete v každé době

20.01.2024 22:01 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zničení kalendářů Armádního sportovního centra Dukla na příkaz ministryně Černochové

Seďa (SOCDEM): Politická blbost kvete v každé době
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Antonín Seďa

Člověk by si řekl, že jej po 63 letech života již nemůže nic překvapit. Opak je pravdou, protože lidská i politická blbost kvete v každé době. Zničení kalendářů ASC Dukla z důvodu, že sportovci chtějí mír ve světě, je nejen ubohé, ale dle mého názoru i trestné.

Chápu, že se symboly míru a pacifismu nelíbí náčelníkovi Generálního štábu a válečně laděné ministryni obrany. Ale proč by nemohli armádní sportovci usilovat o mír a podporovat sportovní klání, namísto ozbrojených konfliktů. Tahle "demokracie" a "svoboda" v podání některých vládních politiků i vysoce postavených úředníků je již mimo mísu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Malý (Trikolora): Chcete v ČR chalífát?

10:14 Malý (Trikolora): Chcete v ČR chalífát?

Pro ty, kteří Trikoloru neoprávněně nálepkují, že jsme náckové, že jen strašíme migrací: V Německu j…