Sehnal (APB): Podporovatele aliance jsme vybírali tak, aby se jejich voliči nepřekrývali, ale naopak doplňovali

31.05.2021 12:52

Aliance pro budoucnost zabezpečí, aby veškeré státní příjmy a výdaje byly transparentní a srozumitelné a veřejně dostupné na jednotných webových stránkách ministerstev nebo státem zřízených či ovládaných osobách.

Sehnal (APB): Podporovatele aliance jsme vybírali tak, aby se jejich voliči nepřekrývali, ale naopak doplňovali
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Sehnal, předseda Aliance pro budoucnost

Nemáme v plánu zvyšovat současnou daňovou sazbu daně z příjmu právnických a fyzických osob. Naopak od roku 2023 budeme trvat na jejím postupném snižování o 0,5 procent ročně až na konečnou sazbu 12 procent.
 
Aliance pro budoucnost se vytvořila v polovině letošního března, kdy se domluvila spolupráce několika neparlamentních stran z celého politického spektra. Některé průzkumy nám momentálně po dvou měsících fungování přisuzují podporu okolo 1,5 procenta voličů a o něco vyšší volební potenciál, který zatím nezahrnuje ostatní členy aliance. Našim cílem je ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR získat 5 procent hlasů a nejméně 8 mandátů.
 
Podporovatele aliance jsme vybírali tak, aby se jejich voliči nepřekrývali, ale naopak doplňovali. Na kandidátce Aliance pro budoucnost tedy budou osobnosti z vedení politických stran s velkými lidskými i praktickými zkušenostmi z podnikání, zemědělství, sportu, zdravotnictví, vedení municipalit i ti, kteří apelují na bezpečnost státu a vlastenectví. Nejedná se tedy o politický „slepenec“ pro účely voleb, ale o promyšlený politický projekt.
 

Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • zastupitel měst. části
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…