Semelová (KSČM): Vykutálené nápady primátora Hudečka

26.06.2014 17:26

TOP 09 - jak celostátně, tak v hlavním městě - tahá peníze z kapes občanů, jak jen se dá.

Semelová (KSČM): Vykutálené nápady primátora Hudečka
Foto: red
Popisek: Poslankyně a zastupitelka Prahy 1 za KSČM, Mgr. Marta Semelová

Anketa

Pro komunální volby v Praze se formují nová hnutí. O jakém jste doposud slyšeli?

7%
hlasovalo: 2309 lidí
Bývalá vládní koalice ODS – TOP 09 obrala stát o miliardové majetky a předala je církvi, ze státního důchodového systému začala vyvádět peníze do soukromých fondů, lidem škrtla dávky a příspěvky, jen aby zbylo víc na ty bohaté.

V hlavním městě nezůstává TOP 09 za svým celostátním vzorem nijak pozadu. Pokračující tanečky kolem Blanky, která by se dala nazvat zcela oprávněně největším polistopadovým tunelem, podivné zakázky a smlouvy např. na IT systémy či plastovou kartičku Opencard, kvůli níž čelí současný i bývalý primátor a další radní ODS a TOP 09 obžalobě, to jsou jen ty nejkřiklavější výstřelky, které platíme z našich kapes. K tomu každoroční vysoké dotace nadaci Člověk v tísni či Konfederaci politických vězňů na různé primitivní antikomunistické projekty, přihrávání zakázek developerům, kteří by nejraději zastavěli každý zelený prostor naší matičky Prahy, všemožné zakázky bez uveřejnění atd.

Zájmů je hodně, peněz na všechny ty plány málo. Takže je „topácky“ logické, že někde se korunky najít musí. Například vysokými nájmy, dalším rozprodáváním majetku města, privatizací služeb apod. Je třeba stanovit priority, to ostatní musí počkat. Jako například výstavba jeslí, které v Praze chybí jako sůl, výstavba domů s pečovatelskou službou, řešení dopravy... na to teď prostě není. Priority TOP 09 jsou jiné. K tomu volby jsou přede dveřmi a i ty budou něco stát.

Vykutálený primátor Hudeček si však jako obvykle ví rady. Proč by ždímal stranickou kasu, když to opět může zaplatit daňový poplatník?! A tak nechal za magistrátní peníze nainstalovat 500 informačních tabulí po celé metropoli, na nichž poukazuje na úspěchy pražské radnice pod vedením TOP 09. Volební kampaň vedoucího kandidátky této strany Tomáše Hudečka přijde městskou kasu na 350 tisíc korun. Tento krok je dalším z mnoha, které odporují slušnosti a morálce. Tu však tato strana dávno ztratila. Při vzpomínce na výsledky TOP 09 v naší metropoli, chtělo by se říct, když si to všechno nechají občané líbit... Já však vyzývám primátora, ať sáhne do vlastních kapes a tuto kampaň si zaplatí ze svého!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marta Semelová - profil

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Fiala měl dávno toho bezcitného cynika Novotného vyloučit

16:14 Kubisková (Přísaha): Fiala měl dávno toho bezcitného cynika Novotného vyloučit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řeporyjskému starostovi Pavlu Novotnému a jeho hrub…