Senátor Balatka: Hnutí ANO k manipulacím používá onkologii, vyvolává strach

09.11.2022 9:02 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke krajské pobočce hnutí ANO na Karlovarsku.

Senátor Balatka: Hnutí ANO k manipulacím používá onkologii, vyvolává strach
Foto: miroslavbalatka.cz
Popisek: Miroslav Balatka

...a takhle my tady žijeme.

Prosím krajské zastupitele za ANO, podobné vyvolávání vášní na falešném základě neprospívá nikomu. A našemu kraji už vůbec ne. Není to poprvé... Energie věnovaná samotnému lhaní a následnému vyvracení těchto lží by se dala používat mnohem, mnohem lépe a účelněji, ve prospěch našeho regionu a lidí v něm. Je to mnoho času a energie, která pak chybí. Je tu spousta práce.

Pojďme se spíš věnovat skutečnému rozvoji našeho kraje, potřebuje to, opravdu. Vážně. Pojďte už toho nechat. Přijde mi navíc dost nechutné, že k těmto manipulacím používá ANO onkologii. Vyvolávání strachu v nemocných nebo ohrožených lidech je pro mne za hranou.

Pro zástupce ANO to má jediný efekt. Lidi jim pak budou méně věřit. Nebo snad lidé z ANO považují svoje voliče za tak tupé stádo, kterému se dá nabulíkovat cokoli? A strašit je neexistujícími problémy donekonečna? Lidé nejsou hloupí.

Děkuji Robertovi Pisárovi za příspěvek (a grafiku, kterou jsem si z něj vypůjčil), který obsahuje popis situace, která by se dala shrnout: Když byl AB premiér a chtěl postavit navzdory názorům odborníků megagigaonkocentrum v Praze, náš kraj by si skoro neškrtl a vyčleněné miliardy by v případě realizace zůstaly v Praze. Naše krajské ANO ženy (i muži) se proti tomu nijak nestavěli. Nyní jde Babišův megagiga pražský onkoplán do kopru (zaplaťpánbůh) a peníze se přesouvají do regionů, blíže pacientům, jak odborníci doporučují, a také do našeho kraje. A naše karlovarské ANO se najednou probouzí a opět se u toho nebojí lhát. V příspěvku se dozvíte, o čem lže tentokrát. Odkaz na něj je ZDE.

Těším se spolu s vámi na stav, kdy se bude v karlovarské krajské politice debatovat věcně, bez lží a zkreslování kolem. Myslíte, že se to někdy může povést?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.