Senátor Balatka: Rusko narušuje sociální smír a soudržnost lidí v zemích Evropy

20.09.2022 12:08 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k projevu premiéra Petra Fialy.

Senátor Balatka: Rusko narušuje sociální smír a soudržnost lidí v zemích Evropy
Foto: miroslavbalatka.cz
Popisek: Miroslav Balatka

Tuhle těžkou zimu zvládneme. Situace není jednoduchá, Česká republika je ale připravena. Plyn je zajištěn na celou sezónu a kromě zastropování cen energií jsou připraveny další podpůrné prostředky, aby nikdo nezůstal na holičkách. Rozjíždí se rozsáhlá informační kampaň, aby se informace o možnostech podpory dostala ke všem, kdo ji budou potřebovat. Informace najdete také ZDE.

Čelíme útoku Ruska, které využívá manipulaci cen plynu a energií k tomu, aby se pokoušelo narušit sociální smír a soudržnost lidí v zemích Evropy. A pokouší se dlouhodobě narušit i jednotnou Evropu, kde státy pokojně a v míru fungují přes sedmdesát let. Pevně věřím, že se Rusku, které naopak rádo a často vojensky útočí na sousední státy, tuto jednotu narušit nepodaří.

Každý z nás může v této nelehké době pro naši Českou republiku něco udělat a pomoci. Držme se vzájemně, jsem přesvědčen, že to zvládneme.

Jsem moc rád, že tyhle věci komentoval ve svém projevu Petr Fiala. Pokusil jsem se ho tady vlastními slovy shrnout. A myslím, že byl takový projev potřeba.

Celý projev je ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice