Senátor Doubrava: Merkelová před soud?

31.10.2015 9:16

Merkelové nestačí, že se EU musí vyrovnat s návalem stále přicházejících nelegálních migrantů.

Senátor Doubrava: Merkelová před soud?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

Bude třeba Merkelovou pohnat před soud?

Německá kancléřka Merkelová se stává pro Německo a Evropu již skutečně nebezpečnou. Požaduje, aby Evropská unie přivezla statisíce uprchlíků přímo z Blízkého východu. Chce se stát největším převaděčem v Evropě!

Merkelové nestačí, že se EU musí vyrovnat s návalem stále přicházejících nelegálních migrantů. Hodlá prý prosadit zavedení povinných kvót pro rozdělování pravděpodobně až statisíců lidí, kteří by byli dopraveni přímo z Blízkého východu. Kromě toho chce také EU šikanovat mimořádnou evropskou daní na financování migrantů.

Vyzývám německé politiky a právníky. Prosím, najděte prostředek, jak Merkelovou pohnat před soud a vyhnat jí z politiky. Je to Hitler pseudohumanismu. O to je situace horší.

Prý německá (nepříčetná) kancléřka nechápe, že středo a východoevropské země žádají o solidaritu proti hrozbě Purinová Ruska, ale odmítají sdílet břemeno migrační krize. Jenže, hysterické obavy z Ruska jsou agendou pouze pro od reality utržených psychopatických tzv. prozápadních politických elit. S občany ve svých zemích nemají tito  východo – středo – evropští politici a protiruští aktivisté nic společného. Občané na středo východě Evropy se Ruska nebojí. Ani o něm nevědí. Je daleko a ničím nás neohrožuje.

Lidé se bojí nezaměstnanosti, ale i krutosti nadnárodních ekonomických korporací, nepřizpůsobivých lidí, ale také islamistů a nelegálních migrantů, kteří se doslova prorvali do Evropy a valí se do ní po tisících denně. Myslím si, že mezi Ruskem a Západem není pro obyčejného občana dneska již prakticky žádný rozdíl.

Jaroslav Doubrava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…