Senátor Drahoš: Pandemie nás naučila vážit si věcí, které jsme brali jako samozřejmost

01.01.2021 13:01

Komentář na facebookovém profilu k novému roku

Senátor Drahoš: Pandemie nás naučila vážit si věcí, které jsme brali jako samozřejmost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Drahoš

Rok 2020 nás postavil před největší výzvu, které čelíme od konce komunismu. Koronavirus přinesl řadu nepříjemných omezení a do mnoha rodin také smutek ze ztráty blízkých.

Pandemie nás ale naučila vážit si věcí, které jsme dosud brali jako samozřejmost, včetně velké obětavosti zdravotníků a dalších profesí, které celý rok neúnavně bojovaly proti covidu v první linii. Jim všem patří náš veliký dík.

Nevzpomínám si, kdy naposledy jsme vzhlíželi k novému roku s takovou nadějí, že snad bude lepší než ten předešlý. Pevně věřím, že i díky očkování se tato naděje vyplní.

Do roku 2021 Vám všem přeji vše dobré, hlavně pak hodně zdraví a psychickou pohodu!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).