Senátor Láska: Dnes jsou lidé na svoji vulgaritu a urážky druhých hrdí

14.06.2019 14:01

Komentář na facebookovém profilu k žalobě na prezidenta republiky

Senátor Láska: Dnes jsou lidé na svoji vulgaritu a urážky druhých hrdí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Václav Láska

Tak jsem se trochu uklidnil. To víte, měl jsem obavy, abychom s žalobou na prezidenta nerozeštvávali národ. Ale když vám na emocí prosté a slušné oznámení “máme za to, že prezident porušuje Ústavu a chceme požádat soud, aby věc posoudil”, spousty lidí reagují jen sprostými nadávkami, urážkami a vulgaritami, tak jsem si udělal jasno, že to nejsme my, kdo šíří nenávist.

Víte, není to prezident, kdo by snad naučil lidi být sprostý a vulgární. A urážet druhé jen pro jiný názor. To jsme přece uměli vždycky. Ale prezident Zeman je ten, kdo z takového jednání udělal ctnost. On první začal ve velkém své oponenty urážet. Hrubě a vulgárně. A tím udal směr. Všichni máme v sobě sklony někdy řešit věci verbální agresí. Prostě si ulevit. Upustit ventil. Někdo víc a někdo míň. Ale dřív jsme tak nějak věděli, že to musíme umět ovládat a krotit. Alespoň na veřejnosti.

Ale pak přišel Zeman. Se svojí vulgaritou a hrubostí. A udal nový směr. Teď jsou lidé na svoji vulgaritu a urážky druhých hrdí.

Zabít slušnost a toleranci ve společnosti není protiústavní čin. Ale i tak je to jeden z nejvetších zločinů Miloše Zemana.

Mgr. Václav Láska

  • BPP
  • Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • senátor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.