Senátor Valenta: Hájíme zájmy křečků nebo obyvatel kraje?

03.07.2016 21:34

Uf! Už jsem si myslel, že se úředníci úplně pomátli a České republice nezbyde nic jiného, než znovu vyplňovat stohy lejster, abychom sami sobě dokázali, že opravdu nezbytně nutně potřebujeme dobudovat páteřní dopravní tepny v našem kraji.

Senátor Valenta: Hájíme zájmy křečků nebo obyvatel kraje?
Foto: Archiv Ivo Valenty
Popisek: Ivo Valenta.

Naštěstí tato absurdní představa nakonec narazila na poslední zbytky zdravého selského rozumu a pro silnice D55 a D49 se nemusí znovu spouště proces posuzování dopadu na životní prostředí.

Jen budu napínavě očekávat, co dalšího vymyslí všemožní „eko-teroristé“, kteří upřednostňují křečka před životem stovek domácností, které denně trpí přetíženou tranzitní dopravou na nevyhovujících silnicích.

Vybudování dálnic D55 a D49 je jednoznačně v zájmu obyvatel Zlínského kraje. A všichni volení politici i úředníci, které mají tito politici přísně řídit, musí podle toho postupovat.

Konec výmluv, konec vyhnívání, konec přešlapování na místě. Je třeba zavelet, rozdat úkol, stanovit zodpovědnost a v co nejkratším termínu tyto dálnice postavit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čunek (KDU-ČSL): Náš stát se vzdal schopnosti se bránit

16:21 Čunek (KDU-ČSL): Náš stát se vzdal schopnosti se bránit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důsledkům zrušení povinné základní vojenské služby