Senátor Valenta: Jedinou skutečnou politickou sebeobranou živnostníků jsou Soukromníci

16.06.2017 10:10

Vyjádření senátora Ivo Valenty k záměrům předsedy senátu Milana Štěcha zvýšit odvody pro OSVČ a dosáhnout toho, aby se významná část živnostníků místo své samostatné výdělečné činnosti nechala zaměstnat.

Senátor Valenta: Jedinou skutečnou politickou sebeobranou živnostníků jsou Soukromníci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Alespoň víme, na čem jsme! Jsou u nás politici, kteří živnostníky označují za parazity, chtějí pro ně pouze třetinovou sádru nebo navýšit daně a odvody natolik, aby je zlikvidovali a vehnali do továren. To by si však soukromníci neměli nechat líbit. Vždyť těchto milion živnostníků a malých podnikatelů zaměstnavá 70 % všech zaměstnanců a podílí se na výkonu české ekonomiky ze 60 %.  Všichni tito lidé by se měli semknout a dokázat těmto papalášům, že jsou to oni, kteří vydělávají na daně, státní rozhazování a jejich výplaty. A že nechtějí státní šmírováni, kontrólní hlašení, EET, likvidační pokuty a státní šikanu. Jedinou skutečnou politickou sebeobranou živnostníků a malých podnikatelů jsou Soukromníci, proto jim i já dám při podzimních volbách svůj hlas. Přidejte se a zastavme tento třidní boj "velkých" proti "malým". 

Ivo Valenta

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.