Senátor Valenta: K rezignaci senátora Čuby

16.02.2018 12:03

Slovácký senátor informuje na facebookovém profilu o rezignaci senátora Čuby a o možnostech pomoci občanům do doby zvolení jeho nástupce

Senátor Valenta: K rezignaci senátora Čuby
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Vážím si rozhodnutí doc. Františka Čuby rezignovat na funkci zlínského senátora. Setkal jsem se s ním před několika dny, kdy mi oznámil, že s ohledem na svou rodinu a tlak, kterému je on i jeho příbuzní vystaveni, složí mandát senátora. Zároveň mne požádal, abych o jeho rezignaci informoval plénum Senátu. A já mu ve čtvrtek rád vyhověl.

Jak víte, s docentem Čubou jsem spolupracoval již v dobách svého mládí. Naše cesty se profesně opět spojily před třemi lety v politice, kdy jsme se oba stali senátory za Zlínský kraj. Proto bych mu rád poděkoval za tuto spolupráci a popřál mu hodně zdraví a sil.

Zároveň jsem docentu Čubovi přislíbil, že do doby zvolení nového zlínského senátora jsem připraven pomáhat řešit problémy také občanů tohoto senátního obvodu, kteří se tak na mne mohou kdykoliv obracet prostřednictvím senátní kanceláře, příp. kontaktů ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…