Senátor Valenta: Likvidace venkova

22.04.2018 14:01

Způsob, jakým se podepsaly restrikce a represe minulé vlády ANO, ČSSD a KDU-ČSL na životě na českém venkově, snese bez okolků srovnání s tím, jak se na něm podepsal komunistický režim.

Senátor Valenta: Likvidace venkova
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Likvidace drobného podnikání, zánik tisíců obchůdků a hospod, které zajišťovaly alespoň základní obslužnost pro obyvatele malých a středních obcí, pro důchodce, kteří se nemají jak dostat do města do supermarketu, to je skutečně trestuhodný čin, který přinese jen další úpadek regionů a vylidnění venkovských oblastí. Nedivím se, že EET, neustálé kontroly a vysoké pokuty znechutily tisíce drobných obchodníků, kteří tak tak přežívali, a donutily je k tomu doslova zavřít krám.

Všechna slova vládních mocipánů o tom, jak chtějí podporovat venkov, jsou tak jen jedno velké pokrytectví. Velmi mne mrzí že se současnou vládou v demisi a ani s tou, která se rýsuje, nelze vidět alespoň malou naději na změnu.

Je víc než jisté, že premiér Babiš a jeho “hvězdný tým” jde a nadále i půjde na ruku jen velkým hráčům a družstvům, kteří nikdy nemohou plnohodnotně zastoupit rozmanitost upadajícího venkovského podnikání. Přesto jsem přesvědčen, že to nesmíme vzdát a s veškerou vervou bojovat proti všem nesmyslům, které součsná fakticky socialistická politická reprezentace neustále vytváří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.