Senátor Valenta: Nejlepší si zslouží ocenění

17.02.2020 7:37

Komentář na facebookovém profilu k vyhlášení nejlepších sportovců okresu Hodonín.

Senátor Valenta: Nejlepší si zslouží ocenění
Foto: archiv Ivo Valenta
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Ve čtvrtek jsem přijal pozvání Okresního výboru České unie sportu v Hodoníně k tradičnímu slavnostnímu vyhlášení nejlepších sportovců okresu Hodonín za rok 2019. Po třech letech se pořadatelství vrátilo opět do Veselí nad Moravou, a protože celý hodonínský region považuji za historickou a přirozenou součást našeho Slovácka a navíc do Veselí nad Moravou zasahuje i můj senátorský obvod, nechyběl jsem v Kulturním domě ani v letošním roce.

Měl jsem velkou radost, že jsem i po třech letech viděl na jevišti spoustu především mladých sportovců, ze kterých zářila radost z pohybu i ze života. Proto jsem, vedle gratulace a cen pro vítěze hlavních kategorií, předal dvěma nejmladším holčičkám a dvěma nejmladším chlapcům z kategorie Talent roku osobní pozvání Nadace Synot do Valašských chalup ve Velkých Karlovicích, aby si užili krás Valašska (samozřejmě pozvání platí i pro jejich rodiče). Ocenění totiž nepatří jen samotným sportovcům a trenérům, ale i jejich rodičům, kteří své děti vedou ke sportování stejně, jako k pohybu a sportu vedu své děti já.

Na nás politicích je pak vytvářet sportovcům i jejich trenérům podmínky k tomu, aby se mohli věnovat sportu, který je baví. A právě na těch nejmenších dětech byla vidět radost největší. Za sebe pak mohu slíbit, že v Senátu udělám maximum k tomu, aby prostředky, putující prostřednictvím nově budované Národní sportovní agentury, doputovaly tam, kam mají, a neztratily se ve funkcionářském propletenci…a to nejen v hodonínském okrese.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace