Senátor Valenta: Opravdu žijeme v éře střetu civilizací?

23.04.2018 8:35

To je část názvu konference, která se pod záštitou prezidenta republiky uskutečnila v Evropském domě a zazněly na ní zajímavé i znepokojivé myšlenky a fakta.

Senátor Valenta: Opravdu žijeme v éře střetu civilizací?
Foto: Daniela Černá
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Musím zmínit například informaci europoslance Jana Kellera, podle něhož nařízení Evropské unie počítá s pokutou 250 tisíc eur za nepřijetí imigranta za rok. Naše země přitom bude dostávat migranty přednostně, protože je dosud odmítala přijímat. Imigranti zde budou muset zůstat pět let, protože jim jiná země než ta, kam byli umístěni, dávky nevyplatí.

Keller navíc uvádí, že Evropa potlačuje své křesťanské hodnoty. Evropské náboženství je podle něj odzbrojeno a vládne zde iracionální dogma multikulturalismu. Vrcholem naší kultury pak dnes podle europoslance je nechat si obsadit své území cizinci, což je nazýváno „tolerancí“.

Stále častěji se přitom dle článku radikalizují mladí muslimové. Nechávám na každém, ať si udělá svůj úsudek, nicméně některé zveřejněné informace jsou (a myslím, že nejen pro mne) přinejmenším alarmující.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…