Senátor Valenta: Rozhodování o migrantech není jen o penězích

26.04.2018 12:40

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu k migraci

Senátor Valenta: Rozhodování o migrantech není jen o penězích
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Když si čtu ty moudré rady například Mezinárodního měnového fondu o tom, že máme přijmout více migrantů, kteří nám budou v budoucnosti vydělávat na důchody, tak přemýšlím, jestli jsou tato doporučení součástí nějaké promyšlené kampaně, nebo jestli jde o natvrdlost lidí, kteří něco takového prohlašují. Nejhorší by bylo, kdyby to byla kombinace obojího.

Žádné mezinárodní organizace nemají podlé mého přesvědčení co mluvit do toho, koho naše země přijme mezi své občany, a koho z bezpečnostních, kulturních i civilizačních důvodů prostě nechá za branami svých hranic. Protože přepočítávat migrační krizi pouze na peníze prostě nejde.

Vždyť už všichni víme, co znamenala neřízená migrace pro Francii nebo Německo a jak tyto země s malou duší doufají, že je jednou tito migranti „nepřečíslí“ a nezískají demokratickou většinu, které pak zcela změní charakter těchto doposud křesťanských západoevropských zemí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…