Senátor Valenta: Stojí za financováním DVTV Soros?

27.03.2018 10:56

O nezávislosti některých médií lze skutečně velmi pochybovat. Proto mne ani nepřekvapily informace, které se již objevily ve více médiích – a to, že je DVTV zřejmě úzce propojena s velmi kontroverzní postavou Georga Sorose.

Senátor Valenta: Stojí za financováním DVTV Soros?
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Byť se jednatel televize - Veselovský tomuto nařčení brání, velkou důvěryhodnost jeho slova nevzbuzují. DVTV, resp. její hlavní aktéři, jsou totiž velmi úzce napojeni na Open Society Fund, jehož síť založil právě Soros.

Sám Veselovský podle médií již dříve na „spojení sil“ s fondem poukazoval. Co je ještě vtipnější, jeho kolegyně Drtinová, další z tváří a jednatelka DVTV, dokonce stále sedí ve správní radě Nadace Open Society Fund Praha. A nejen to – Drtinová byla dokonce i předsedkyní správní rady „Sorosova“ fondu.

Jistě zcela náhodou se tak stalo krátce po rozjezdu DVTV. Skutečně tedy máme věřit tomu, že DVTV není financována ze Sorosových peněz?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!