Senátor Valenta: Že by pivo nakonec zlevnilo?

11.02.2020 5:31

Komentář na facebookovém profilu k daním na pivo

Senátor Valenta: Že by pivo nakonec zlevnilo?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

ŽE BY PIVO NAKONEC ZLEVNILO? :-D Opravdu velmi mne zajímá váš názor. Je tu někdo, kdo věří tomu, že v důsledku nově avizovaného, pro různé provozovny rozdílného (a pro většinu lidí navíc zmatečného) zdanění piva dojde k jeho zlevnění?

A vůbec…copak jsme se vrátili do období socialismu, aby nám vláda diktovala, za kolik má hospodský čepovat pivo? Vždyť vláda už dnes vidí hospodskému přímo pod ruce, má online přehled o všech jeho hotovostních tržbách, drtí ho papírováním, dvěma desítkami inspekčních a dozorových orgánů apod. A to nepočítám nesmyslnou EET, poplatky kolektivním správcům a další povinnosti.

Teď jim ještě bude premiér vzkazovat, za kolik mají čepovat pivo? To už je přece totální výsměch a pohrdání! Tak ať premiér hospody znárodní a může být ministrem hospod přímo on. Můj dojem z celé záležitosti bohužel je ten, že už ztrácíme poslední zbytky svobody soukromého podnikání :-( Jaký je ten váš?

ZDE

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.