Senátorka Horská: Letní sportiádu zakončí škola Svítání na závodišti

02.08.2019 9:31

Bezpečně na kole i pěšky, po vodě i na silnici. Takový je podtitul jubilejního desátého ročníku Letní sportiády, kterou Základní škola a Praktická škola SVÍTÁNÍ pořádá ve spolupráci s Dostihovým spolkem Pardubice. „Tato akce propojuje světy dětí se zdravotním postižením a jejich zdravých kamarádů. Učí se přijímat své rozdílné schopnosti a vzájemně se podporovat, protože vyhrát mohou pouze ti, kteří dovedou spolupracovat,“ řekla ředitelka školy SVÍTÁNÍ a místopředsedkyně Senátu Parlamentu České republiky Miluše Horská.

Senátorka Horská: Letní sportiádu zakončí škola Svítání na závodišti
Foto: kdu.cz
Popisek: Senátorka Miluše Horská

Letošní sportiáda, která vypukne v pondělí 29. července 2019, bude zaměřena na dopravu a bezpečnost. Děti navštíví dopravní hřiště či si vyzkouší plavbu po řece. Slavnostní zakončení desáté Letní sportiády se uskuteční v domově Velké pardubické, tedy na pardubickém dostihovém závodišti, v pátek 2. srpna 2019 ve 14 hodin. Program závěrečného dne nabídne ukázku výcviku policejních koní, záchranářských a policejních psů, aktivity IZS a netradiční disciplíny, které prověří (nejen) sportovní nadání členů jednotlivých soutěžních družstev složených z dětí hendikepovaných a zdravých.

Akce se koná pod záštitou Miluše Horské, místopředsedkyně Senátu Parlamentu České republiky a ředitelky školy SVÍTÁNÍ, a za finanční podpory Pardubického kraje a Správy a údržby Pardubického kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace