Senátorka Zwyrtek Hamplová: Hlasatele ideologií dohání realita

25.10.2023 10:21 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nepřizpůsobivosti ilegálních migrantů

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Hlasatele ideologií dohání realita
Foto: Archiv PL
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová

Když jsem o tehdejším výroku, jak to zvládnou, a hlavně o jednání Merkelové napsala v roce 2015 blog, že Německo jedná bezohledně vůči celé EU, když rozhoduje samo o těchto otázkách, a že ti lidé tu nemají co dělat, protože do Evropy nepatří, a že multikulturní společnost je lež, neboť ti lidé nezmění své kořeny, zvyky, tradice a víru a budou pro Evropu vždy nebezpečím, byla jsem označována málem za rasistku.

Uplynulo pár let, a je to tady. Nejen Německo, ale i Francie a další země řeší problém, který si samy vyrobily, a ohrozily tím své vlastní občany. A padá dokonce slovo deportace, které nám, kritikům této zničující politiky à la Merkelová, téměř zakazovali jako středověké.

Anketa

Kdo ve vás vzbuzuje větší úctu?

64%
10%
hlasovalo: 17072 lidí

Deportace ale nebude patrně ani jednoduchá ani rychlá, a proto je tu poločas pod pojmem “solidarita”, kterou podepsal náš ministr vnitra, a která, dovedena do důsledků, by znamenala, že část jejich migrantů by mohla být nasměrována k nám. A s nimi hořící ulice a podobná multikulturní obohacení Prahy a dalších měst.

Pravdě a realitě se zkrátka utéct nedá. Ani je zlomit. Ti lidé tu opravdu nemají co dělat. Nikdy sem neměli být vpuštěni, o to méně halasně zváni. Kritika těch, kteří chránili své hranice a své občany, nebyla na místě ani vteřinu. O aktuálně obnovených hraničních kontrolách, které tak vytýkali Orbánovi, nemluvě.

Než tedy začneme někomu dávat přívlastky a pořádat na něho hon (sama to zažívám už tři roky), zamysleme se nad tím, zda nemohou mít náhodou v něčem, někdy i ve všem, pravdu. Ať jde o zaplavování Evropy etniky, která tu nemají co dělat, nebo o všechny souvislosti, týkající se konfliktu na východě, nebo o to, co pozvolna, o to více hrozivě, vyplouvá na povrch ohledně dobrovolně povinné vakcinace, dopadech Green Dealu a šílenství snahy rozbít klasickou rodinu přes LGBT...

Hustí do nás různé pravdy. Své pravdy. Své ideologie, své teorie… Jen jim nějak nefungují. Platíme a odnášíme to my všichni. Není načase začít zase používat vlastní rozum a logiku a ty ideologické diktátory poslat na propadliště nejen evropských dějin?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

8:05 Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo II. výzvu aktivity Inovace Operačního programu Technologie…