Senátorka Zwyrtek Hamplová: Výroba “hrdinů doby” v Čechách a na Moravě

07.01.2024 8:05 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům vládnoucích stran o umlčování oponentů

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Výroba “hrdinů doby” v Čechách a na Moravě
Foto: Archiv PL
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová

Čím víc po mne jako “neposlušné” advokátce šli, tím víc při mně lidé stáli - až po zvolení do Senátu. Tak dlouho uráželi Jindru Rajchla, doktora práv, až už třikrát zaplnil Václavské náměstí. Čím aktivněji “vyhazují” z práce akademiky Petra Druláka a Miroslava Ševčíka, ve svém oboru velmi znalé, tím víc je lidé začali podporovat. Čím víc se aktuálně pustili do populárního Jakuba Vágnera, tím hlasitěji se za něj lidé postavili.

Oni ti dnešní nahoře, sami schopnostmi neoplývající, si ty “hrdiny doby” vlastně sami vyráběj. Protože tím, že sami jsou tak “malí”, vedle nich ti ostatní, kteří se mohou opřít o to, že je za nimi profesně něco vidět, přirozeně vyčnívají. Zvláště když se do nich nespravedlivě “kope” dehonestujícími titulky. A když oni sami se nedají umlčet ani nátlakem.

Lidé si to přeberou a z toho mají ti nahoře největší strach. A propos - nejsem ve špatné společnosti. A těch jmen už jsou desítky. Pravda se do země nezadupe. A už vůbec ne lživými a zavádějícími titulky vládou ovládaných médií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!