Škárka: Došlápne si policie konečně na Bártu a jeho mafiánský projekt Věci

18.06.2013 17:11

V minulých dnech proběhlo rozsáhlé zatýkání. Odnesli to exposlanci za ODS, ředitelka kabinetu Petra Nečase a dva profesionálové z kontrarozvědky.

Škárka: Došlápne si policie konečně na Bártu a jeho mafiánský projekt Věci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Jaroslav Škárka

Média se rozplývají nad skvělou prací policie a státního zastupitelství. Byla to však tak skvělá práce? Nebyla. Důležití lidé zůstávají na svobodě. Ivo Rittig s Romanem Janouškem jsou v Chorvatsku na dovolené, Tomáš Hrdlička posílá posměšné smsky. Ostatní se smějí. Pro mě bylo velkým překvapením, že mezi obžalovanými a vzatými do vazby kromě již zmíněných osob nebyl Vít Bárta, Radek John, Michal Babák a Radim Vysloužil.

Proč policie neřeší vztah Bárty k Janouškovi, proč policii nezajímá ORA PRINT a předražená kuchařka, kterou John dělal pro Janouška za stovky milionů, proč policii nezajímají igelitky, které nosil Babák s Vysloužilem z galerie Myšák do trezoru Věcí veřejných. Je velmi smutné, že policie si vybrala nevýznamné kauzy a z nich udělala českou "gorilu". Místo aby zabránila prorůstání zločinu do politiky. V čem je jiné sledování a vydírání Bártovy ABL se sledováním kontrarozvědky? V ničem. Nebo naopak, je jiné. Tohle byl jediný případ, Bárta sledoval a vydíral permanentně.

Jsem smutný z toho, že zločinci jsou na svobodě. Nejen Janoušek, Rittig, Hrdlička, ale hlavně psychopat Bárta, velký kamarád a přítel Jany Nagyové. Bárta byl pravidelným hostem na Úřadu vlády, kde jsou jeho odposlechy s Nagyovou?  Ve Sněmovně se bude hlasovat o pokračování koalice. Jako pravicově smýšlející politik preferuji pokračování pravicové vlády, ale bude záležet na tom, co koaliční strany připraví, koho vyberou na post premiéra a jak zareaguje prezident Zeman. Nevylučuji ani podporu předčasným volbám, protože do Sněmovny se už v budoucnu nesmí dostat podobná bláznivá uskupení jako Věci veřejné, Lidem a v neposlední řadě lidé typu Bárta, John, Babák, Peake. Voliči, buďte prosím, do budoucna obezřetní...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jaroslav Škárka

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Vážený pane učiteli Rakušane, to myslíte jako vtip?

10:04 Mašek (ANO): Vážený pane učiteli Rakušane, to myslíte jako vtip?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.