Skopeček (ODS): Daně mají být nízké a jednoduché

10.12.2016 21:47

Daně mají být nízké a jednoduché, tedy pravý opak toho, co dnes představil Bohuslav Sobotka a jeho ČSSD v rámci své daňové revoluce.

Skopeček (ODS): Daně mají být nízké a jednoduché
Foto: Archiv JS
Popisek: Jan Skopeček

Tu musí každý rozumný člověk odmítnout. Více sazeb daní, a tedy ještě složitější daňový systém, zvýšení daní pro úspěšné jednotlivce i firmy, a tedy i nižší motivace k aktivitě a práci, je asi vysněná cesta ČSSD. Taková cesta ale ohrozí prosperitu naší země. Navíc je ČSSD složité věřit. Na jedné straně hlásá, že chce zvyšovat daně bohatým firmám, ve vládě jim ale posílá obrovské dotace na úkor malých a středních podnikatelů. Chce menší daně pro nízkopříjmové spoluobčany, ale opakovaně nehlasovala pro návrhy ODS na snížení DPH. Nové daňové návrhy ČSSD míří na úspěšné jednotlivce a firmy, sázejí na závist, vyhloubí ve společnosti příkopy, jsou nebezpečné, nerealistické a je třeba je odmítnout.

Jan Skopeček
Ekonomický expert ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

17:04 Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k běhání.