Skopeček (ODS): Odmítáme nákup aerolinek i další zadlužování

16.05.2020 20:54

Komentář místopředsedy poslaneckého klubu ODS

Skopeček (ODS): Odmítáme nákup aerolinek i další zadlužování
Foto: Archiv Jana Skopečka
Popisek: Poslanec Jan Skopeček

Ministryně Schillerová avizuje další nárůst schodku nad 300 mld. Kč, tedy další masivní zadlužení bez snahy o jakékoliv úspory. Už i socialista a keynesiánec Miloš Zeman vybízí vládu k hledání provozních úspor, k čemuž marně v Poslanecké sněmovně vyzýváme vládu od první novely rozpočtu po propuknutí koronavirové krize. Další zadlužování musíme zastavit!

V ten samý den ministr stejného hnutí Havlíček avizuje nákup letecké společnosti do rukou státu! Neskutečné, šílené! Nakupovat na dluh vybranou privátní společnost v potížích, zatímco městům a obcím je ze strany vlády vzkazováno, že se musí spokojit s menšími příjmy, je strašidelná hospodářská politika.

Agrosocialistická vláda si myslí, že si dnes muže dovolit všechno. Zadlužit nás na generace dopředu, nesystémově pomáhat vybraným velkým korporacím, vybudovat tu polostátní ekonomiku s obřími dotacemi pro pár vyvolených. Tato vláda je nebezpečná střední třídě! Hnutí ANO musíme na tyto nápady říci razantní NE!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …