Skopeček (ODS): Vyzýváme vládu, aby experiment EET zastavila

24.11.2016 18:22

Návrhy ministra financí na další výjimky z povinnosti EET a s tím související zmatky na koaliční radě týden před ostrým startem EET jasně potvrzují, o jak nepřipravený, nedomyšlený a nebezpečný experiment na lidech ve skutečnosti jde.

Skopeček (ODS): Vyzýváme vládu, aby experiment EET zastavila
Foto: Archiv JS
Popisek: Jan Skopeček

Vyzýváme vládu, aby tento nebezpečný experiment okamžitě zastavila a neuvalila celý podnikatelský prostor do problémů a nejistoty. Je evidentní, že snaha o další výjimku z povinnosti evidovat tržby pro malé podnikatele nepramení z lásky současné vlády k malému podnikání, ale ze strachu před důsledky spuštění nepřipraveného experimentu. Tady končí jakákoliv legrace. Pryč by měly jít jakékoliv spory koaličních partnerů a na prvním místě musí být zájem naší země. Jde o prosperitu této země a jejích občanů. Vláda nemůže vymýšlet tváří v tvář nepřipravenému projektu EET další výjimky, vláda musí zarazit co nejrychleji celý projekt EET jako takový. Vyzýváme odpovědné politické síly v ČR, aby se k tomuto požadavku přihlásily.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

23:08 Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě