Šlachta (Přísaha): Covidové zakázky byly privatizace číslo dvě

18.07.2022 9:21 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k zakázkám během pandemie koronaviru

Šlachta (Přísaha): Covidové zakázky byly privatizace číslo dvě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Robert Šlachta

Že by si Hlubuček nechal ujít takovou příležitost, jakou byly covidové zakázky, to se mi nechtělo věřit. Vypadá to, že jsem měl pravdu. Covidové zakázky smrděly. Na kilometry daleko a viděli jsme to my všichni. Jenom politici se pořád tváří, že je to pohoda. Miliony a miliardy tehdy končily vůbec nevíme kde. A dneska se postupně ukazuje, že část z nich mohla končit u Redla v kapse.

První linka se týká přímo firmy GHC Genetics. Spolumajitelem téhle firmy je Viktor Furman, který je otcem Redlovo snoubenky. A jak už dneska víme, Redl byl v podstatě šéf Hlubučka.
Firma GHC Genetics během covidu od Prahy získala několik super výhodných míst na covidové testování. Samozřejmě bez výběrového řízení. Byli na Václaváku, letišti, Vítězném náměstí, u Džbánu. Prostě všude tam, kde je hodně lidí. Finální cenovka za testování? 188,7 milionu korun pro GHC Genetics jenom od Všeobecné zdravotní pojišťovny!

Kdo jiný samozřejmě mohl oznamovat nová testovací místa pro svoje kámoše než Hlubuček. A aby toho nebylo málo, tak jim Praha taky přiklepla mimořádnou dotaci. Tu dostali jenom oni. Náhodička, že?

Anketa

Líbí se vám výstava zničené techniky Ozbrojených sil Ruské federace na pražské Letné?

4%
96%
hlasovalo: 25313 lidí

Druhá linka se týká Pavla Dovhomilji. Ten je společně s Hlubučkem a Redlem obviněn v kauze Dozimetr. Jeho firma pro změnu dostávala zakázky z dopravního podniku. A za sedm milionů korun to byla smlouva na dodávku… Neuvěříte, že? Respirátorů! Ano, přesně tak, další covidová zlodějna.

Říkal jsem to pořád a řeknu to znova. Covidové zakázky byly privatizace číslo dvě. A čím dále, tím víc se ukazuje, jak moc v tom byly namočené všechny poltické strany! Přesně proto to nechtějí prošetřit, protože vědí, že nitky jdou až přímo k nim!

Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

6:03 Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu Josefa Středuly na zkrácení povinné školní d…