Šlachta (Přísaha): Piráti jsou papaláši nejhrubšího zrna

31.07.2023 16:21 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kauze pirátského exposlance Lukáše Koláříka

Šlachta (Přísaha): Piráti jsou papaláši nejhrubšího zrna
Foto: Hans Štembera
Popisek: Robert Šlachta

Od začátku jsem kritizoval, jak si tahle vláda všude nastrkala svoje politické náměstky. Stojí to neskutečné peníze a jsou to jasné trafiky pro neúspěšné straníky. Kauza Piráta Koláříka ještě víc dokazuje, že tyhle lidi nemají z veřejných peněz dostat ani korunu!

Anketa

Má ruská pěvkyně Anna Netrebko vystoupit v Obecním domě v Praze?

95%
3%
hlasovalo: 19426 lidí

Předpokládám, že jste to už četli, ale pokud ne, tak vám to shrnu. Politický náměstek Pirát Kolářík se na akci hasičů a Ministerstva vnitra zlije jako dobytek. Pak si prý pozve do pokoje, kde spí jeho manželka, svoji milenku, která je zároveň jeho asistentka. V momentě, kdy se snaží o intimní kontakt s milenkou, vejde do pokoje manželka a jeho řešení je oběma ženám navrhnout sex ve trojici.

To se zjevně nepotkalo s úspěchem, protože situace eskaluje do facek, úderů do tváře, kopanců a ohrožování nožem. Tohle všechno se uděje v hotelu Ministerstva vnitra! A předpokládám, že za státní peníze! Kromě toho, že je to naprosto šílené, se zcela ukazuje, že z Pirátů se stali papaláši nejhrubšího zrna!

Bartoš si lítá do Japonska na nesmyslné výlety, nechává se u toho fotit za statisíce, tenhle se zlije jak dobytek na akci ministerstva, na pražském magistrátu si náměstkyně najme svého partnera jako asistenta. A mezitím všichni Piráti vesele pokračují v koalici s Donem Pablem, který ničí soudnictví v České republice.

Podvedli vás!

Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

6:03 Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu Josefa Středuly na zkrácení povinné školní d…