Sládek (SPR-RSČ): Atentát v Berlíně aneb Tak už máme, co jsme chtěli

20.12.2016 17:30

Pokračovat snad ani nemusím, protože každému Čechovi je známo, že to pokračování barvitě líčí nejen to, co máme, ale i to kde vlastně jsme.

Sládek (SPR-RSČ): Atentát v Berlíně aneb Tak už máme, co jsme chtěli
Foto: Facebook Miroslava Sládka
Popisek: Miroslav Sládek

Pokračovat snad ani nemusím, protože každému Čechovi je známo, že to pokračování barvitě líčí nejen to, co máme, ale i to kde vlastně jsme.

V únoru 2016 požádal islámista neurčitého původu, protože všichni lžou o svém věku i národnosti, státní příslušnosti jako když tiskne, o azyl. V prosinci již vraždil ve velkém.

Nejen politici, ale i mnoho obyvatel Evropy mi připadá jako hejno slepic. Nejen svou mozkovou kapacitou, ale především svým chováním, které však od mozkové kapacity nelze oddělit.

Když uděláte kšáá na hejno slepic, tak nastane pobíhání, kdákání, kvokání, víří se prach, poletují peříčka, nezaujatý pozorovatel by mohl soudit, že se něco velkého děje, nejméně revoluce. Stačí však hodit hrst zrní, vše se rázem uklidní, prach se usadí, slepice začnou zobat z ruky a způsobně hrabat pod sebe. A tak pořád dokola, až jsou dostatečně vypasené, aby je bylo možné zabít a s……

Mozková kapacita a chování výše zmíněných se od slepičího v ničem neliší. Minulý silvestr byl ve znamení znásilňování. Trochu povyku, kdákání, vířil se prach, peříčka létala, vše však vydrželo tak měsíc? A byl opět klid.

O prázdninách zmasakroval Arab v Nice autem 84 lidí a další desítky zranil. A nyní zase vraždící maniak zabije desítku lidí v podstatě totožným způsobem a dalších několik desítek zraní. A zase slepičí povyk, který zanedlouho utichne.

Viník vraždění volá, dejte mi důvěru

Jediným výsledkem veškerého povyku bude další omezení našich práv a svobod, prý výměnou za zajištění naší bezpečnosti. Přitom naše práva budou omezovat ti, kdo tuto katastrofální situaci zavinili, protože sem vraždící přivandrovalce zvali, vítali je a když bylo potřeba a nemohli doplavat, tak je dokonce lovili z vody. Takže viník vraždění volá, dejte mi důvěru, já vás před tím vražděním ochráním. Bude vás to stát jen maličkost. Výměnou se vzdáte vašich základních lidských práv a svobod.

To, co se děje dnes, není ničím jiným, než přímým důsledkem jednání evropských, české nevyjímaje, politiků (znovu a znovu připomínám, že všech 200 poslanců a 81 senátorů a všech ministrů a prezidenta České republiky) a pasivity a zbabělosti většiny občanů Evropy.

Je vidět, že buď nechodili do školy, anebo při hodinách dějepisu nedávali pozor. Dnešní události jsou jenom opakováním těch událostí, o kterých jsme se učili, a to dost podrobně.

Přivandrovalci vrátili civilizaci o stovky let zpět

Dokud Římané nepouštěli meč z ruky a jejich největší ctí byl boj, stali se vládci obrovské říše. Jakmile zpohodlněli, ztučněli a začali si libovat v neřestech započal jejich pád. Nejprve si začali najímat levnou pracovní sílu a výrobu přenášet do provincií. Potom si začali najímat žoldáky, aby za ně snášeli nebezpečí a útrapy válek. Výsledek se sice nedostavil hned, ale byl předem dán. Přivandrovalci pobili muže a děti, znásilnili ženy, vypálili vše. A krví zbrocenými troskami říše vrátili civilizaci o stovky let zpět.

Evropané, jako dědicové Říma jsou na nejlepší cestě zopakovat si jeho osud. Jenom na vyšší technické úrovni. Barbaři museli břicha těhotných Římanek párat mečem, dnes stačí střílet z automatické zbraně, doma sestrojit bombu anebo jenom vjet kamionem do davu na vánočních trzích. Daleko jednodušší, levnější a především účinnější.

Lidé a národy, které se z historie nepoučili, nemají žádnou budoucnost a jenom opakují stejné chyby jako jejich předkové. A cena za opakování chyb je vždy tou nejkrvavější.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): My že podněcujeme protiukrajinské nálady? Tím, že chceme mír?

6:16 Mašek (ANO): My že podněcujeme protiukrajinské nálady? Tím, že chceme mír?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům prezidenta Pavla.