Sládek (SPR-RSČ): Castrova smrt odhalila pravou tvář bruselských byrokratů

27.11.2016 9:20

Kdyby zpráva o smrti Castra přišla před čtyřiceti lety, byla by to výborná zpráva, dnes je to zbytečný povyk. Přesto i tento povyk může být k něčemu užitečný. Odhalil totiž pravou tvář bruselských byrokratů.

Sládek (SPR-RSČ): Castrova smrt odhalila pravou tvář bruselských byrokratů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Tvář fanatických neobolševiků jejichž cílem je vybudovat Svaz evropských socialistických republik na principu totalitního státu řízeného neobolševickými byrokraty, těžící ze strachu a udávání.

Jak jinak si vysvětlit následující prohlášení dvou nejvlivnějších postav Evropské komise, předsedy a ministryně zahraničních věcí.

Juncker v prohlášení uvedl, že smrtí Fidela Castra "svět přišel o muže, který byl pro mnohé hrdinou". "Změnil směřování své země a jeho vliv dalece přesáhl její hranice. Jeho odkaz posoudí historie," dodal Juncker a vyjádřil soustrast Castrově rodině i Kubáncům.

Obdobně kondolovala Castrově blízkým místopředsedkyně EK a šéfka evropské diplomacie Federica Mogheriniová. Zesnulého označila za muže plného odhodlání a za historická osobnost. "Zemřel v době velkých výzev a nejistot a také v době velkých změn ve své zemi," dodala Mogheriniová s tím, že Evropská unie bude pokračovat ve své angažovanosti vůči Kubě.

Castro byl brutální diktátor, který byl již dlouhou dobu odstaven od moci. Jeho apologeti a následovníci v Bruselu však mají v rukou všechnu moc a mohou napodobovat jeho dílo až k totálnímu zničení Evropy.

Mělo by být varováním, že jeden z nejbrutálnějších diktátorů historie zemřel nepotrestán. Nejhorší však na tom všem je, že kvůli naprosté pomatenosti bruselských byrokratů my všichni musíme následovat jeho příkladu a již není daleko doba, kdy budeme žit ve stejně totalitním prostředí, které produkuje jenom morální i materiální bídu.

Projevy představitelů EU a EK musí být veřejností odsouzeny a musí být základem pro jejich odvolání z funkcí a předvolání před soud. Protože propagace totalitních ideologií a režimů a zlehčování zločinů jimi páchaných, případně obhajoba jejich krvavých představitelů je v evropském právu zločinem. A je naprosto jedno, zda to je nacistická nebo komunistická ideologie.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…