Sládek (SPR-RSČ): Hanobení národa, státních symbolů a zvěrstva zastupitelů

30.05.2018 4:38

O těch dvou divadelních představeních již bylo napsáno hodně komentářů i velmi rozhořčených. Bylo prý podáno i hodně trestních oznámení.

Sládek (SPR-RSČ): Hanobení národa, státních symbolů a zvěrstva zastupitelů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

To však vůbec nevadí, hlavní je, že si všichni, komu jsme svěřili moc, tedy zastupitelé, poslanci i vláda uvědomí, jaké jsou skutečné názory veřejnosti. Zcela odlišné od těch, které jsou jako oficiální prezentovány kolaboranty a zrádci národa v různých stranických kabátech. Pro ty, co nemají čas sledovat všechny zprávy se nejvíc proti protestním akcím ohrazovali funkcionáři ANO a ODS za alibistického mlčení rádoby „vlastenců“, kteří po zasednutí u koryt jak krajských či parlamentních, již ztratili poslední zbytky předstírané bojovnosti a lásky k vlasti.

Ovšem, že to někomu z mocných dojde jsem se jenom bláhově domníval. Z této bláhovosti mne vyvedlo hlasování radní Jihomoravského kraje, kteří slíbenou dotaci pro festival, který by se měl správně nazývat Hanobení národa, víry a státních symbolů, schválili v původní výši. Jako chytrá horákyně však dali dovětek, že se tyto peníze nemají použít na financování těch dvou her, které vzbudily protesty veřejnosti. Já se tedy ptám, jak to asi zkontrolují, jak poznají, jak byla zkonzumována dotace?

Za to, co předvedli umělci si nezaslouží ani haléř z veřejných rozpočtů natož milion korun. Proto se musela s trestním oznámením přidat i naše Republikánská strana.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

12:05 Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Ludwigovi.