Sládek (SPR-RSČ): Muslim jako muslim. Jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet

09.06.2017 18:01

Při kvalifikačním utkání o postup na mistrovství světa odmítli fotbalisté Saudské Arábie uctít minutou ticha památku obětí teroristického útoku v Londýně. Imám, muslimský duchovní je za toto sprosté gesto ještě pochválil s tím, že oběti byli stejně n

Sládek (SPR-RSČ): Muslim jako muslim. Jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Za takové chování je třeba okamžitě vyloučit prozatím tým Saudské Arábie a pokud se od toho nebudou distancovat i všechny ostatní arabské týmy ze soutěže.

Tady se ukazuje pravá tvář muslimů. I když se některé jejich státy tváří jako naši (myslím tím západní) spojenci a bojují jakoby na naší straně, je to jenom přetvářka a podvod. Oni si totiž mezi sebou vyřizují svoje sektářské spory a nás k tomu jen využívají. Nakonec se stejně všichni obrátí proti nám. Právě Saudská Arábie, nynější spojenec je největším podporovatelem terorismu, a právě ona stála za vznikem Al Kaídy, útokem z 11. září a vznikem Islámského státu. Jasně se zde ukazuje, jak asi pracuje například Rada pro lidská práva při OSN jejímž členem Saudská Arábie je. A tyto zbytečné organizace financujeme z našich daní!

Jedinou obranou Evropy je okamžité zastavení přijímání přivandrovalců z těchto zemí a následná deportace všech přivandrovalců, kteří zde již jsou, bez ohledu na to, zda se veřejně k islámu hlásí nebo předstírají, že ne.  

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

15:14 Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

Předsedkyně Poslanecké Sněmovny Markéta Pekarová Adamová se s předsedou Senátu Milošem Vystrčilem ve…