Sládek (SPR-RSČ): Tak jsem z toho jelen

21.12.2016 5:24

Někdo je tady blázen anebo lže.

Sládek (SPR-RSČ): Tak jsem z toho jelen
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Někdo je tady blázen anebo lže. V loňském roce jsem hned několikrát navštívil v rámci volební kampaně Teplice v Čechách. Úmyslně uvádím celý název.

Mnozí z vás si jistě řeknou, proč tolik zbytečných slov, když přeci každý, kdo absolvoval alespoň základní školu zná, kde leží toto lázeňské město a jeho stručnou historii.

Tak ještě další údaje. Nejdříve starostou a později primátorem je od roku 1994 mimo jiné také senátor Kubera za ODS, dříve člen KSČ.

Stačí již tyto údaje? A proč je všechny uvádím, protože musím především sám sebe ubezpečit, že se nemýlím v následujících řádcích.

Primáto-senátor totiž den co den tepe do přivandrovalců, muslimů a všelijaké té pakáže z východu. Naposledy dne 20. prosince v Pralamentních listech ve článku s názvem: Vždyť ani tu blbou Kliniku nevyklidíme! Musíme proti muslimům držet. Říct jim, víte co, hoši...

Pěkně to natřel nejen přivandrovalcům, ale také unijním lídrům Junckerovi a dalším za jejich vstřícnost vůči muslimům. A jaké prý z toho plyne pro nás všechny nebezpečí. A jak nás všechny právě Kubera zachrání.

Máte pravdu, čtenáři, vidíte naprosto správně, za vstřícnost muslimům. Čtete správně i tu větu, že právě Kubera nás zachrání.

Tak se vraťme k Teplicím. Když tam přijedete, tak počítejte s tím, že skoro celé Teplice již patří Arabům. Počítejte s tím, že jsou zde celé čtvrti, které jsou vyhrazeny pouze pro ně. Počítejte s tím, že je nejlepší se vyhnout třeba praku, kde se vyvalují po trávníku, znečišťují okolí a když tam půjdete se psem, tak na vás zavolají městského strážníka, anebo vás vykopou sami. Velmi mnoho nemovitostí je v majetku Arabů. Dvojjazyčné nápisy…

Ale především v Teplicích platí rozhodně víc právo šaría, než zákony České republiky.

A kdo za to může? Není to tak dávno, co jsem psal o nesvaté trojici, která zaprodala Teplice i s obyvateli islámským přivandrovalcům. Kromě dvou dalších podnikatelů je v této trojici právě Kubera.

Takže velmi stručný závěr, hlavně pro ty, kdo ještě nepochopili.

Kubera je největší kolaborant s islámskými přivandrovalci v České republice. A ten se nabízí jako zachránce před islámskými přivandrovalci?

Takže buď jsem se spletl ve jménu města nebo jeho primátora, nebo si můžete vybrat, jak Kuberu označit.

Buď je to největší lhář, anebo, a to je snad ještě horší, trpí posledním stádiem schizofrenie. Nejlepší by bylo, aby jim šel pan Kubera posekat trávu a uklidit, jak nám nabízel člen teplické muslimské obce Marej Abbas.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

8:05 Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo II. výzvu aktivity Inovace Operačního programu Technologie…