Šojdrová (KDU-ČSL): Lidé, kteří mne ve volbách podpořili, mají právo vědět, co dělám

03.08.2014 7:27

Europoslankyně Šojdrová se setkala se svými podporovateli

Šojdrová (KDU-ČSL): Lidé, kteří mne ve volbách podpořili, mají právo vědět, co dělám
Foto: Daniela Černá
Popisek: Michaela Šojdrová

V sobotu 26. července 2014 proběhlo setkání poslankyně Evropského parlamentu Michaely Šojdrové s více než 160 přáteli a podporovateli v prostorách tenisového areálu Bajda v Kroměříži.

Setkání se zúčastnili sympatizanti, vážení hosté a přátelé z celé republiky. „Lidé, kteří mne ve volbách podpořili, mají právo vědět, co dělám. Dostávám hodně dotazů a tak jsem spojila příjemné s užitečným, dobu letních prázdnin s prezentací mé činnosti v Evropského parlamentu,“ řekla Michaela Šojdrová, místopředsedkyně české delegace ve frakci Evropské lidové strany.  Poděkovala všem za pomoc ve volební kampani a představila členy svého poslaneckého týmu – asistenty v Evropském parlamentu Eduarda a Kateřinu Huliciusovy, asistentku v poslanecké kanceláři v Praze Johanu Krbcovu a krajskou tajemnici KDU-ČSL Karlu Vaculínovou, která bude její kontaktní osobou pro Zlínský kraj. Michaela Šojdrová otevře pracoviště poslanecké kanceláře ve všech krajích ČR. Její hlavní činností v Evropském parlamentu bude práce ve Výboru pro kulturu a vzdělávání, ve Výboru pro práva žen a rovnost pohlaví a ve Výboru pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin.

„Jsem hrdá na to, že jsem vaší poslankyní. Práce v Evropském parlamentu je práce pro vás – pro občany ČR, Evropany.“ Tak zní motto Michaely Šojdrové pro příštích pět let. Tímto setkáním rovněž naplňuje svůj předvolební slib, že bude více a otevřeně informovat o své činnosti v Evropském parlamentu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…