Solařová (ANO): Znojmo plánuje nové zázemí pro fotbalový klub v Příměticích

23.02.2023 10:01

Znojmo plánuje vybudovat nové zázemí pro sportovce u fotbalového hřiště v Příměticích. To nahradí stávající nevyhovující šatny. V moderní budovu se promění bývalá kotelna, která dnes slouží jako sklad. Studie na rekonstrukci je již hotová.

Solařová (ANO): Znojmo plánuje nové zázemí pro fotbalový klub v Příměticích
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Na začátku projektu město zvažovalo dvě možnosti. Vedle rekonstrukce kotelny se nabízela i varianta zbourání stávajícího zázemí a vybudování nové, například modulární, stavby. 

Anketa

Je v pořádku, že vláda zvýší důchody méně, než ukládá zákon?

5%
95%
hlasovalo: 28578 lidí
Byla proto zpracována srovnávací studie, ze které vzešla jako vhodnější přestavba kotelny. „Nové zázemí u fotbalového hřiště se mi jeví jako nezbytné, to dnešní je v naprosto nevyhovujícím stavu,“ zhodnotila starostka Znojma Ivana Solařová. „Navíc již od začátku našeho působení na radnici opakujeme, že rozvoj příměstských částí vnímáme jako jednu z důležitých priorit, stejně jako podporu sportu, zejména v případě dětí a mládeže. Proto budu moc ráda, když se nám tento projekt podaří co nejdříve dotáhnout až do konce,“ dodala starostka. Nové zázemí nabídne šatny, klubovnu s kuchyňkou, sprchy a sociální zařízení i místnost pro správce a rozhodčího.

Radnice bude nyní chystat výběrové řízení na zpracování projektové dokumentace rekonstrukce staré kotelny. Poté se bude vyřizovat stavební povolení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

8:05 Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře enviromentální výchovy