Solařová (ANO): Znojmo podpoří revitalizaci běžecké dráhy a pořízení světelné tabule s časomírou

30.10.2023 21:24 | Tisková zpráva

Zastupitelé schválili poskytnutí finančních prostředků z rozpočtu města Znojma na kofinancování revitalizace běžecké dráhy a pořízení světelné tabule s časomírou pro znojemský atletický stadion.

Solařová (ANO): Znojmo podpoří revitalizaci běžecké dráhy a pořízení světelné tabule s časomírou
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

„Celkově půjde o téměř tři a půl milionu korun. Chceme tímto přispět ke zlepšení úrovně atletiky ve Znojmě a samozřejmě se snažíme průběžně udržovat majetek města v dobré kondici,“ doplnila starostka města Znojma Ivana Solařová. 

Anketa

Kdo ve vás vzbuzuje větší úctu?

64%
10%
hlasovalo: 17072 lidí

V roce 2024 by mělo dojít k takzvanému retopingu atletického oválu v Městském stadionu v Horním parku ve Znojmě. Celkové náklady na rekonstrukci atletického oválu přesáhnou 7,2 milionů korun, přičemž zhruba 5 milionů by měla pokrýt dotace od Národní sportovní agentury. Zbylých 2,2 milionů uhradí město. Podmínkou poskytnutí dotace ze strany města je úspěšná žádost o dotace u Národní sportovní agentury, kterou podává spolek TJ Znojmo, z.s.

V příštím roce by mělo dojít také k pořízení světelné tabule s časomírou, a to v hodnotě více než 4,3 milionů korun. Atletický spolek žádá Národní sportovní agenturu o příspěvek ve výši zhruba 3 milionů korun, město Znojmo v případě úspěšné žádosti přispěje částkou 1,3 milionů korun.

„Chci upřímně poděkovat všem zastupitelům za podporu znojemské atletiky, a nejen té. Musím také ocenit práci kolegů z TJ Znojmo, kteří pracovali na žádosti o dotace od Národní sportovní agentury. Jsem ráda, že jsme konečně mohli po měsících práce dát projektu zelenou,“ doplnila starostka Solařová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

8:05 Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo II. výzvu aktivity Inovace Operačního programu Technologie…