Soukromníci: Budeme i nadále bojovat za zájmy živnostníků a malých podnikatelů

14.06.2018 18:31

Dne 9. 6. 2018 proběhl v Holicích X. sněm Strany soukromníků České republiky.

Soukromníci: Budeme i nadále bojovat za zájmy živnostníků a malých podnikatelů
Foto: Soukromníci
Popisek: STRANA SOUKROMNÍKŮ ČESKÉ REPUBLIKY

Dne 9. 6. 2018 proběhl v Holicích X. sněm Strany soukromníků České republiky. Vzhledem k tomu, že se jednalo o tzv. nevolební sněm, byly ústředním tématem sněmu komunální a senátní volby 2018.

V úvodním vystoupení předseda strany Petr Bajer vyhodnotil nejdůležitější události v posledním roce. Jako hlavní úkol sněmu bylo stanoveno sestavit co největší počet kandidátek a získání co největšího počtu mandátů v těchto volbách.

X. sněm Strany soukromníků České republiky navštívilo mnoho významných hostů v čele s předsedou ODS panem Petrem Fialou, senátorem za Stranu soukromníků České republiky panem Ivem Valentou a místopředsedou STAN panem Radimem Sršněm. Byli zde představeni kandidáti za Soukromníky do senátu pan Libor Lukáš a společný kandidát Soukromníků a SND ED pan Vladimír Martinec. Svou zdravici sněmu zaslal i další kandidát na senátora pan Aleš Hemer.

Projevy jednotlivých hostů velice detailně analyzovaly současnou velice složitou a nebezpečnou situaci v ČR. Předseda Strany soukromníků České republiky pan Petr Bajer ve svém projevu zhodnotil uplynulý rok z pohledu strany a upozornil na současný nebezpečný vývoj v naší společnosti. Ubezpečil přítomné, že Soukromníci budou i nadále bojovat za zájmy živnostníků a malých podnikatelů, stejně jako za udržení demokracie v ČR. Bylo konstatováno, že byl splněn úkol z minulého sněmu týkající se založení sekcí Mladí soukromníci a Ženy soukromnice. Sněm rovněž jednomyslně odsouhlasil zprávu o hospodaření strany, která byla bez závad. Dále proběhly doplňkové volby do Rozšířeného předsednictva strany a kandidáti byli schváleni. Úpravou prošly i stanovy Strany soukromníků České republiky, kde patrně nejdůležitějším zařazeným bodem bylo ustavení parlamentního klubu strany. V diskusi pak jednotliví diskutující hovořili k aktuálním problémům v naší straně v jednotlivých krajích a poukázali i na neduhy politického života v ČR.

Na závěr sněmu pak předseda strany Petr Bajer poděkoval všem za účast, apeloval na růst a zvyšování kvality členské základny a popřál mnoho úspěchů v nadcházejících volbách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…