Šrámek (Svobodní): Opravdu se máme od „Západu co učit“? Tohle my už známe, politické procesy

29.05.2018 9:09

Tommy Robinson byl zatčen a poslán do vězení na 13 měsíců na základě porušení podmínek podmínečného trestu. Řeklo by se, měl si dát pozor, aby se nestal recidivistou, když už byl jednou odsouzen.

Šrámek (Svobodní): Opravdu se máme od „Západu co učit“? Tohle my už známe, politické procesy
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní, logo.

Kdo je Tommy Robinson? Občanský aktivista a novinář, který zejména obrazově informuje o chování imigrantů v UK. Jeho reportáže jsou velmi často z míst, která se dnes nazývají no-go zóny.

Ale za co byl poprvé odsouzen? Jeho první odsouzení s podmínkou padlo za to, že veřejnost informoval přímo ze soudu s mladým Afgháncem, který byl souzen za mnohonásobné znásilňování v UK. Zdá se vám to neuvěřitelné? Je to tak. Odsouzení za pravdivé informování o situaci v UK, kde násilnické bandy imigrantů znásilňují, rabují a zabíjejí, často ve jménu toho, „jehož-jméno-se-nesmí-vyslovit“.

Ale pan Robinson je statečný nezalekl se a dál informoval o věcech, která mainstreamová média občanům nesdělují.

A proto přišel další rozsudek za „narušování pořádku před soudem“. Co bylo toto narušování pořádku? Natáčení živého streamu ze soudu s pákistánskými ganstery, kteří znásilňovali a prodávali nezletilá děvčata. Během několika hodin byl odsouzen a přijel si pro něj policejní anton a celá jednotka policistů (záznam zatčení).

A proto se znovu ptám, máme se od „Západu“ ještě co učit? Vždyť to není tak dávno, kdy byli u nás zavíraní občané, kteří se stavěli proti nacistické a komunistické zvůli.

A já za sebe říkám, NE, nesouhlasím s tím, aby byl kdokoli zavírán za pravdivé informování o aktuálních věcech. Svoboda projevu je ZÁKLADNÍ PRÁVO každého člověka.

Doufejme, že ve vězení nedopadne jako Kevin Crehan, který „znesvětil“ místní mešitu sendviči se slaninou. Měl za sebou polovinu ročního trestu a ve vězení, kde je spousta odsouzených zločinců muslimského vyznání, byl „nalezen mrtev“ – jak eufemistické pojmenování vraždy. O jeho smrti informovala britská média, smrt potvrdil i mluvčí vězeňské služby. Její příčina je však neznámá, uvedl The Sun.

Naštěstí už v tom Tommy Robinson není sám. Již se zvedla vlna nevole. Občané UK se shromáždili před sídlem vlády, aby vyjádřili svůj nesouhlas s tímto politickým procesem.

Pokud nesouhlasíte se zvůlí britského systému, který posílá do vězení občany za svůj projevený názor, lze podepsat petici.

Ivan Šrámek,
člen Republikového výboru Svobodných

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…