Štěch (ČSSD): Náš hlavní cíl je, abychom jako politici našli společnou řeč

08.05.2014 22:23

Den otevřených dveří Senátu

Štěch (ČSSD): Náš hlavní cíl je, abychom jako politici našli společnou řeč
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda senátu Milan Štěch

Horní parlamentní komora ve čtvrtek opět přivítala tisíce zájemců o prohlídku Valdštejnského a Kolovratského paláce v rámci Dne otevřených dveří.

Část návštěvníků přivítali ve čtvrtek ve Valdštejnském paláci osobně předseda Senátu Milan Štěch a 1. místopředsedkyně Alena Gajdůšková.

"Jsem rád, že lidé mají zájem o kulturní památky. Návštěvníci, se kterými jsem hovořil, hodně mluvili o hledání shody – touží, abychom jako politici našli společnou řeč. To je teď náš hlavní cíl. Jen je třeba uvědomit si, že stejně jako v rodině nebo ve společnosti je i v politice hledání shody velmi náročným úkolem," uvedl předseda Senátu k velikému zájmu o prohlídky historických prostor, ve kterých sídlí horní komora.

Tuto jedinečnou příležitost, během které bylo možné navštívit v doprovodu průvodců Valdštejnský palác a prohlédnout si Kolovratský palác, využilo v rámci čtvrtečních Dní otevřených dveří zhruba 2500 lidí. Největší zájem byl již tradičně o prohlídku Valdštejnského paláce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: senat.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…