Štengl (SPOZ): Třicet dnů do voleb

30.09.2013 11:31

Milé kolegyně a kolegové, i my jsme již vstoupili do velmi rozbouřené předvolební řeky. Za výrazné nepřízně médií jsme zahájili volební kampaň.

Štengl (SPOZ): Třicet dnů do voleb
Foto: spoz.cz
Popisek: Předseda SPOZ Zdeněk Štengl

Faktem je, že tak jako jiné strany, ani SPOZ nevyhnula nedorozuměním a animozitám uvnitř strany. Byly to především osobní ambice neuspokojených členů a jejich nevhodné projevy, které nás pochopitelně poškodily. Mohu vás ujistit, že všechny kroky předsednictva SPOZ směřovaly a směřují k úspěchu v nadcházejících volbách.

Ale co bylo, to bylo. Je třeba se dívat dopředu. Máme unikátní volební program, dobře složené kandidátky a před sebou jasný cíl – přenést myšlenky Miloše Zemana na půdu poslanecké sněmovny.

Nesmíme si nic namlouvat. Záleží na každém z nás, jak dokážeme náš program a naše kandidáty představit voličům v každé obci, každém městě, každém regionu a konečně v každém kraji. Potřebujeme jen vítěze, protože porážka v jednom každém kraji může ohrozit vítězství těch úspěšných.

Proto každého z vás vyzývám a prosím, abyste věnovali veškeré své nadšení a síly úspěchu Zemanovců ve volbách. Dovolte mi tak parafrázovat výrok J.F.Kennedyho: Neptej se, co může strana udělat pro tebe. Teď je čas říct, co uděláš pro stranu TY!

Rozhodně Vám všem důvěřuji a o vašem osobním nasazení a úspěchu jsem již dnes přesvědčen.

Zdeněk Štengl
předseda Strany Práv Občanů ZEMANOVCI

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.